Varför obehandlad Candida är farligt

Idag vill jag prata om ett tillstånd många kvinnor lider av. Nåt jag varit i kontakt med många gånger hos kvinnor som verkligen vill bli av med tillståndet. Och jag är säker på att många av er som tittar är bekanta med det. Det heter torsk eller vaginal svampinfektion.

Det är vanligare än man tror. För några veckor sen pratade jag med en kvinna på Skype som sa att hon haft det ett tag. Hon undrade vilka följderna skulle bli om hon inte blev av med infektionen. Vad skulle kunna hända om det inte behandlades med t.ex. Monistat eller om det blev återkommande.

Jag är säker på att många av er kvinnor som tittar har haft återkommande vaginala svampinfektioner och tänkt att det bara är en irritation, en klåda och att det går bort av sig självt.

I vissa fall går det bort, men i många fall gör det inte det och det blir kroniskt och återkommande. Vad gör du då? Går tillbaka till läkaren och fortsätter med Monistat, flukonazol. Vad gör du om det inte går bort? Du fortsätter med systemisk behandling och hoppas att det försvinner för gott? Hoppas att smärtan, den generande doften och klådan försvinner? Det försvinner bara i några få procent av fallen. Många gånger blir det kroniskt och återkommande under många år. Vissa patienter har haft det i 10-20 år och det verkar inte gå bort.

Konsekvenserna av en kronisk svampinfektion kan vara ganska allvarliga. Tänk på det. Varför fortsätta ha symptom som orsakar så mycket obehag och smärta? Det kan kosta dig ditt förhållande, det är verkligen värt att bli av med svampinfektionen. Därför har jag skrivit ett helt kapitel i min bok om hur man blir av med kroniska svampinfektioner. Jag har hjälpt många kvinnor att bli av med dom här problemen. Många av tipsen i boken är ovärderliga och absolut värda kostnaden av boken i sig själva.

En av konsekvenserna av kronisk svampinfektion kan bli endometrios. Det är ett tillstånd jag skrivit utförligt om i min bok. Det finns gott om forskning. Vissa människor har sagt till mig att det inte stämmer, att jag pratar strunt. Gör dina egna efterforskningar så ser du att endometrios kan kopplas till infertilitet. Jag säger inte att svampinfektioner orsakar infertilitet utan att många fall av endometrios kan kopplas till kronisk vaginal svampinfektion.

Lönar det sig inte mer att använda förebyggande medicin för att bli av med ett generande, kliande, luktande problem istället för att fortsätta leva med ett kroniskt, hemskt problem som orsakar så mycket obehag? Tänk på det. Om du vill ha en lösning har jag skrivit utförligt om det i min bok, Candida Crusher. Lyssna på ett av ljudbetygen från en kvinna som blev av med sin svampinfektion med min metod. Den finns längre ner på sidan, det är ett riktigt fall och fler kommer att läggas upp.

Jag har haft fenomenal framgång med dom här vaginala svampinfektionerna. Om du är seriös med att bli av med din infektion ska du läsa kapitel 5 och följa min metod. Du får återbetalning på boken och du får säkerligen min personliga uppmärksamhet för jag är övertygad om att om du verkligen följer metoden och gör det som krävs så kommer du att bli av med den. Då har du blivit av med den där generande situationen där nere. Det kan göra enorm skillnad för din livskvalitet.

Ta mig på orden när jag säger att man inte ska ignorera kronisk svampinfektion eftersom konsekvenserna kan bli allvarliga precis som med alla andra problem man struntar i.