Varför antibiotika är dåligt mot Blastocystis hominis

Välkommen. Det här är naturläkaren Eric Bakker från Nya Zeeland, författare till Candida Crusher och skapare av Canxida-serien av kosttillskott. Tack för att ni tittar på min Blastocystis hominis-serie. Jag uppskattar verkligen att ni tittar på mina videor.

Innan vi går vidare, snälla klicka på länken på skärmen nu för att ladda ner min gratisrapport. Där får du mer nyttig information. Glöm inte heller att prenumerera på min Candia Crusher-kanal. Jag gillar verkligen att spela in mina videor och ännu mer när jag får fler prenumeranter. Det är som att föreläsa. Jag älskar att tala inför stora grupper istället för små. Det inspirerar mig verkligen att hjälpa er där ute. Nu gör vi en video om varför antibiotika är dåligt mot blastocystisinfektioner.

Faktum är att antibiotika är dåligt mot dom flesta infektioner. Dom har alldeles för stark effekt, en icke-selektiv effekt på massor av olika tarmbakterier. Innan vi går vidare ska jag visa några bilder. Vad ser ni? Titta ordentligt och berätta vad ni ser. Vad ser det ut som? Det är en bild på Amazonas regnskog. Vackert eller hur? Ni kan se träd, lövverk, buskar och några lianer. Men ni kan inte se jaguaren, anakondan, aporna eller spindlarna, myrorna, tusenfotingarna, fjärilarna och alla andra varelser som lever i den miljön. Ni kan se allt det gröna. Jag slår vad om att om vi analyserade varje organism på bilden så skulle vi hitta omkring tusen stycken.

Det är precis som i era tarmar. Ni har omkring tusen organismer i era tarmar, mellan 500 och 1000, ni har många. Vad händer om jag ger er antibiotika, vad tror ni händer med tarmmiljön då? Vad ser ni nu? Ett träd, det är i stort sett öde. Vi har spridit napalm över regnskogen. Lite napalm här och där, det är vad vi gjort. Vi har spridit napalm överallt. Vad tror ni händer med er trädgård eller regnskog? Vi har ödelagt allt. Det är det vi gör när vi ger er metronidazol eller nån sorts antibiotika. Vi kommer att utrota allt möjligt. Vi kommer att dumpa kärnavfall överallt. Vi kommer att utrota allt.

Säg att vi sprider napalm i regnskogen var tredje månad. Hur lång tid tror ni det tar innan träden växer upp igen, innan krypen och allt kommer tillbaka? Det kanske aldrig gör det, det kan ta åratal. En massa skräp kommer upp först, massor av ogräs och annat. Men träden som stått där i tusen år, dom kommer aldrig tillbaka.

I tarmarna kommer allting utrotas om ni rutinmässigt tar läkemedel för att utrota dom dåliga bakterierna, särskilt om ni tar dumma saker som tetracyklin i två år mot akne. Det är bara dumhet. Föreställ er att ta antibiotika dagligen i två, tre år mot akne. Det är som att använda eldkastare i trädgården varje dag oavbrutet och sen undra varför gräset inte växer. Jag förstår inte hur folk kan göra sånt.

Antibiotika har sin plats vid behandling av allvarliga, livshotande tillstånd som t.ex. lunginflammation och bakteriell meningit. Men när det gäller paratister är det helt värdelöst. Värdelöst när det gäller Candida och antisvamp. Flukonazol likaså. Dom flesta infektioner svarar naturligt mot läkemedel men problemet är att perifera sidoskador är för stora, det är en otjänst att bomba tarmarna. Det är en dum sak att göra.

Låt oss titta på en annan bild. Det här är alla härliga stavformade bakterier som finns i matsmältningssystemet innan antibiotika. Och här har vi gett er en omgång antibiotika och det finns bara några stammar kvar.

En naturmetod är helt annorlunda. En naturmetod är mer selektiv mot det dåliga. Hur fungerar det? När vi tittar på olika örtmediciner, vitlök, neem och många olika örter så är dom inte selektiva som antibiotika är. Dom har inte ett smalt verkningsspektrum. Dom är inte så kraftfulla och tenderar att arbeta med människokroppen i mycket högre grad. Vitlök har varit med i tusentals år. Penicillin har bara varit med omkring 100 år. Kemikalier har ingen plats i människokroppen när det gäller att bygga hälsa. Ni kan inte skapa hälsa med hjälp av en ”anti”-metod. Tänk noga på ordet ”antibiotika”, som betyder anti-liv. Ni dödar liv och man kan inte bygga liv när man dödar det.

Därför är det alltid bättre med en naturmetod, en örtmetod, speciellt om det är en högeffektiv naturmetod. Särskilt om ni ska använda växter, rötter, frön och sånt som använts i hundratals eller tusentals år och visat sitt värde om och om igen. Dom goda bakterierna bombas eller dödas inte när ni använder vitlök. Vitlök är faktiskt prebiotika och innehåller en sockerart som bygger upp goda bakterier och inte motarbetar dom. Läkemedelsföretag vill inte att ni ska veta såna här saker, dom vänder och säger att örter är giftiga och att dom dödar dig. Att dom är otestade och sånt strunt. Det säger dom bara för att dom tjänar triljoner och åter triljoner dollar på mänskligt lidande.

Jag har arbetat inom naturmedicin i nästan 30 år nu och har aldrig sett nåt bra komma från antibiotika. Bland alla tiotusentals människor jag träffat har jag inte hört en enda säga, ”Wow, vet du, jag mår toppen efter antibiotikan. Jag mår fantastiskt.” Ingen har sagt det, men däremot har många sagt att dom mår så efter naturbehandling.

När vi tittar på naturbehandling, särskilt mot jästinfektioner, ska ni kolla in min Canxida-serie med tillskott – Canxida Remove och Canxida Restore. Det är produkter som kommer slå ner på dåliga bakterier och parasiter. Dom är högeffektiva och kommer inte att bomba dina tarmar, det kan jag garantera. Och jag vet tack vare före- och efter-studier att det är så. Jag har sett att laktobakterierna består eller ökar, men att parasiterna minskar. Det har jag aldrig sett med antibiotika. Jag har alltid sett att goda bakterier minskar och därför är inte antibiotika effektivt. Det blir för stora sidoskador och det vill ni inte om ni tittar på bilderna och går från det här till det här. Det är ingen bra idé.

Ni måste tänka på det, men det är upp till er. Ni kan antingen använda kemiska läkemedel som en ”anti” biotika eller ”anti” liv, eller så kan ni använda en naturbehandling som kommer gynna goda bakterier. Glöm inte att prenumerera på min kanal och tack för att ni tittade.