Se det här innan du köper Threelac!

Tack för att ni tittar idag. Det blir en intressant video för er som tar probiotika, särskilt om ni är intresserade av Threelac eller Fivelac. Särskilt Threelac från Global Health Trax i USA. Det finns olika distributörer världen över. Jag har använt Threelac av och till i ungefär 5-6 år på min klinik, och nu blir det en ärlig recension utan skitsnack om produkten. Jag ska berätta lite om den. Stäng inte av videon direkt om du har köpt Threelac, reagerat på det, fått dåliga resultat eller ens om du fått bra resultat, försök se hela videon. Särskilt om du funderar på att köpa det och vill prova. Jag ska berätta om produkten och dela min ärliga åsikt baserad på över 27 års klinisk erfarenhet med Candida-patienter, tusentals patienter, många olika probiotika.

Jag skulle tro att jag använt Threelac på omkring 500 patienter, kanske 700 under åren. Enstaka har rapporterat om viss förbättring, men överlag är det en rätt värdelös produkt. Jag ska förklara varför och jag tror att i vissa fall är den faktiskt farlig och man ska tänka noga innan man köper och använder den. Den har korkade ingredienser som aldrig skulle varit däri.

Det finns dock några fördelar och poänger med Threelac. Jag gillar att lådan är attraktiv, smaken är citronaktig och det levereras i rätt smarta små sugrör. Man kan slita upp dom, stoppa i munnen eller blanda i en drink, vilket är fördelaktigt. Det är en fantastik fördel med produkten att det är 60 sugrör i lådan. Man kan stoppa dom i fickan, ta med dom på resan. Utan tvekan är det ett mycket praktiskt sätt att leverera probiotika till en person, och det smakar bra. Jag gillar smaken.

Men allt handlar inte om smaken och den fina lådan utan om det fungerar. Man kan läsa tester på nätet om Threelac från nån enstaka patient som provat och säger att det är toppen, men hur är det med alla tusentals som provat och tycker att effekten är värdelös? Många får reaktioner på det också.

Kom ihåg att folk från hela världen kontaktar mig med Candida-problem. Jag behandlar patienter i över 50 länder via Skype, så jag hör hela tiden vad som fungerar, och jag får höra massor om att Threelac är skit. Det fungerade inte, orsakade uppblåsthet, gas, diarré, jag kände mig lurad, fick dålig kundsupport. Dom är riktigt besvikna med produkten. Inte en, två eller tre utan många har jag hört det ifrån.

Om vi tittar på ingredienserna i Threelac så ser vi varför reaktioner uppstår. Det innehåller tre stammar probiotika, vilket är bra. Utan tvekan är bacillus coagulans, bacillus subtilis och enterococcus faecalis rätt bra stammar probiotika. Jag är besviken över att dom inte lade till lactobacillus plantarum som är riktigt bra för immunförsvaret. Dom skulle stoppat i lactobacillus men det gjorde dom inte. Dom stoppade inte i bifidobakterier heller, vilket är löjligt. Bifido- och laktobakterier är två primära goda bakterier som behövs i tarmen. Faktum är att många jag tar avföringsprover på med allvarlig Candida har mycket låga nivåer av lakto- och bifidobakterier. Dom ska uppvisa tre-fyra plus, många uppvisar NG som är ingen tillväxt. Varför stoppa dom här bakterierna i magen när man ska titta på stammar som det finns mest av i tarmarna. Global Health Trax, varför gjorde ni inte det? Ni missade verkligen tåget här.

Men det är inte problemet. Den största oron jag har är över att dom använder en sockeralkohol som heter erytritol, vilket är dumt. Vilken dum sak att göra. Då kan man lika gärna ge folk en burk Cola med lite goda bakterier i. Erytritol kan orsaka många matsmältningsproblem eftersom sockeralkohol ofta finns i en massa dietmat, Cola Light t.ex. Sockeralkoholer är ett riktigt billigt sätt att fräscha upp och söta produkter på. Dom påstår att det är kalorifritt. Det köper jag, men problemet är att kroppen inte kan bryta ner sockeralkoholer, så dom kan skapa gas, uppblåsthet, matsmältningssmärta. Vad tror patienten? Att Candidan dör av. Det gör den inte. Dom har ett matsmältningssystem som är försvagat redan och nu stoppar man i syntetiskt socker också. Det är ingen bra idé att stoppa sockeralkoholer i magen.

Dom använder även fruktoligoosackarider. Det är som inulin. När det tillverkas i fabriker av maskiner och ges till människor, kom ihåg att dom med Candida och SIBO har försvagat matsmältningssystem, varför ska man ge dom socker? Det är en korkad idé att stoppa socker i probiotika. Det ska inte ske, av den enda anledningen ”ehhh”. Jag ger Threelac tre tummen ner, det är inte bra. Man ska inte ens överväga att använda produkten.

Skulle ni dricka Cola Light med Candida? Det kan man lika gärna göra om man tar Threelac. Kolla, dom har stoppat i canola-olja. Varför i helvete gör man det? Dom har tryckt dit en varningstext som säger att det kan innehålla upp till 30ppm kasein, ett protein som finns i komjölk och är mycket allergent, och det kan finnas laktos i. Det kan finnas allt möjligt skräp däri. Förlåt, inte laktos, gluten. Dom påstår att man ska vara försiktig för det står att det kan innehålla spår av gluten och även kasein, så två allergener finns det i. Och två sockerarter också. Det är löjligt, överväg inte ens Threelac.

Jag slutade använda Threelac för 3 år sen på min klinik för att många patienter fick orolig mage, huvudvärk, yrsel, sömnproblem, diarré, förstoppning. Jag trodde det var jag och dieterna som ordinerades. Dagen jag slutade använda Threelac så fick jag inte längre dålig återkoppling från patienterna. Överväg inte ens Threelac.

Tack för att ni tittade idag. Snälla, glöm inte att fylla i mitt frågeformulär för svampinfektion. Om man går till CandidaCrusher.com så kan man fylla i mitt onlineformulär. Kolla även in yeastinfection.org, som är en av världens bästa hemsidor för information om svampinfektion, och kolla in mina andra videor på min kanal. Det finns många videor om matsmältningshälsa. En annan sak jag vill påpeka är att dom som säljer Threelac inte pratar om det själva. Det är bara vitsord från kunder, men dom behandlar inte patienter. Dom säljer bara tabletter. Tänk på det. När man faktiskt behandlar tusentals människor som jag gör så kan man skilja det som är skit från det som är bra. Jag säger det nu, Threelac är för mig verkligen inte att överväga om man inte vill slösa bort 60$ eller 70$.

Tack för att ni tittade.