Min hälsoresa Natalie

Min hälsoresa!

Jag har varit sjuk i princip hela mitt liv i ett hav av olika symptom, besvär såsom:

Muskel, led- ryggbesvär, fibro, spänningshuvudvärk, migrän, PMS, Tinnitus, Hjärt, lever, cystor på levern, galla och njurbesvär, cellförändringar både på leverfläckar och livmodertapp, vaginal klåda, UVI, IBS, IBD, läckande tarm, magkramper, magkatarr, uppblåst mage, klåda, utslag på hud, endometrios + andra cystor, oregelbunden mens, ångest, brain-fog, heart-burning, nedstämdhet, utmattning, trötthetssyndrom, synrubbningar, bihålebesvär och en hel del andra besvär.

Redan innan jag fyllde 3 år fick jag mängder av antibiotika-kurer pga öroninfektioner. När jag var 8 år kom huvudvärken och besvärande mage. Vid 12 år fick jag mensen därav den konstant var oregelbunden. Fick min första cysta, stor som en apelsin, när jag var 15 samt tre njurstens-anfall. Därefter kom cystorna och smärtorna alltmer i princip varje månad mer el mindre. I 20-årsåldern började mina hjärtproblem. Åt Sotacor i över två år pga hjärtrusningar en massa olika betablockare prövades ut och mängder med andra mediciner, morfin mot smärtor, cystor, magbesvär, mens etc.

Opererats flertal gånger mot både spruckna, blodfyllda och vätskefyllda cystor samt ofantligt många vaginala cystpunktioner. Legat inne säkert över hundra gånger pga alla cystor, magkrämpor, infektioner med höga sänkor, inflammationer, migrän-attacker etc. Tagit bort över 100 leverfläckar, cellförändringar i några av dom. Alltid sk UVI när jag åkt in samt alltid för mycket vita blodkroppar. Träffat över 200 läkare genom alla år, där mer och mer mediciner, hormonpreparat har satts in mot olika besvär. Blivit sämre och sämre med åren. 2010 blev det allt ännu värre och 2011 brakade hela min kropp ihop totalt. Jag rullade ut ur sängen, kröp på golvet, fick hjälp med att klä på mig etc. Hade fruktansvärda smärtor i lever, galla, njurar, rygg, huvud leder, muskler mm och hjärtat hade en vilopuls på över 100 plus tusentals registrerade mellanslag. 2014 op jag för grava cellförändringar på livmodertappen. Ingen läkare har någonsin pratat med mig om kosten under alla dessa år.

Våren 2015 satte jag mig en dag i soffan och funderade på att det är något som inte stämmer, man kan inte ha alla dessa problem, besvär. Började då söka på nätet vad jag lidit av hela mitt liv, varför jag varit så sjuk under alla år och efter några dagars läsning förstod jag vad jag led av: Candida överväxt.

Efter fyra månaders noga research litade jag tillslut på den välkände läkaren Eric Bakker som rankas som en av de ledande experterna i världen inom Candida, parasiter, läckande tarm, magbesvär, psoriasis etc.

Startade hans program i slutet av juli 2015. Det var ingen lätt resa i början att utesluta allt socker, snabbmat, kaffe, mejeri, gluten etc. Kroppen hade under 43 år hunnit att samla på sig mycket gifter plus att candida hade tagit över helt och styrde mitt liv. Jag bokstavligen levde på socker, glass, godis, bullar, cola, snabbmat etc. Att sluta med det som kroppen varit van vid i så många år var ingen dans på rosor. Fick mängder med otrevliga utrensningssymptom och jag vet idag är att jag gick alldeles för fort fram med att trappa ut allt skräp. Nedtrappningen bör göras mycket långsamt.

Nu efter åtta månader på dieten plus Eric’s fantastisk kosttillskott Canxida samt ändrad livsstil, där jag även har kastat samtliga mediciner, anser jag mig 98% frisk. I princip är samtliga symptom, besvär borta och mår helt fantastiskt, en ofattbar magisk, lite overklig känsla. Jag lever igen och har nog aldrig varit så klar i huvud någonsin tidigare. Jag kan gå igen utan krämpor, laga mat, träna, regelbunden mens och utan cystor för första gången i mitt liv. Jag tackar så innerligt att nätet finns och utan Eric Bakker vet jag inte hur jag hade mått idag. Tackar Eric från hela mitt hjärta, han räddade inte bara mitt liv utan gav mig livet tillbaka.

//Natalie 44 år, Stockholm

Grundare av gruppen Candida Cleanse Sweden

4 reaktioner på ”Min hälsoresa Natalie”

 1. Hej
  Har varit med denna gruppen ett tag, egentligen vet jag inte varför! Mer än ett intresse i kosten och med ett hav av samma symptom som Nathalie hade! Idag började jag så läsa på vad det är alla skriver om och även ditt inlägg om din historia Nathalie! Jag har bara en fråga och det är, kan man följa en diet
  Som rekommenderas här om man har obotlig Cancer?
  Mvh Li
  PS vilken underbar fantastisk resa du har gjort Nathalie !!❣❣

  1. Li! Kan man komma i kontakt med dig på något sätt? Finns det någon mail, blogg eller nåt du kan lämna ut? 🙂
   Kort: gurkmeja är bra samt hampfröolja, maskros-rot, finns tusen saker från växtriket där folk i tusen år botat cancer och ätit saker som dödat cancercellerna, hur obotlig läkarna sagt att den varit!
   Kram!

 2. Hej Nathalie!
  Ja, jo…. de e nog här jag bittar svaret på all mina frågetecken…. Det som varit ”normalt, en del av mitt liv, kommer nu i ett helt annat ljus…. Kanske det inte alls var ”normalt”!??… Kanske det inte alls hade behövt vara till mitt liv…. OM inte…… Nå, nu har vi, Mänskligheten Internet -thank you , God, for InterNet! ????????Idag har jag hunnit bli sjuttio….. Men det ska bli skönt att komma lite tillbaka till Livet….. efter decennier i nånslags ”hälso”-twilight-zone…. Om inte annat, så för att äntligen få en logisk föklaring till ”Allt” ????????????????

 3. Hej!
  Kan man på något sätt komma i kontakt med dig Natalie via mejl eller så? Jag är 25 år och har kommit till en punkt när jag känner att jag snart ger upp. Jag har läst och googlat i 7 år och haft alla möjliga symptom. Äntligen kanske jag har hittat rätt och jag känner verkligen att jag vill göra något åt detta nu. Jag har provat allt man kan tänka sig. Jag tränar regelbundet, äter minimalt med socker och har druckit alkohol 1 gång på 3 år. Jag har fått diagnos IBS och gick in i väggen för ett år sedan efter 5 år med panikångest. NU räcker det.

  Vore extremt tacksam om jag kunde få prata med dig och få lite klarhet i det här med detox och candida-diet?

  MVH M

Kommentarer är stängda.