Kan Candida bli resistent mot kolloidalt silver?

Många av er kanske känner till en produkt som heter kolloidalt silver. Kolloidalt silver baktalas ofta av västerländska läkare som säger att det är nonsens och inte fungerar. Dom bör hålla sig till antibiotika. Inte alla läkare är så men många pratar strunt om kolloidalt silver.

Dom borde tänka genom det för 1934 upptäcktes penicillin. Vad använde man främst för att sterilisera och döda bakterier före det? Det var kolloidalt silver. Det har använts i hundratals år och är fortfarande effektivt idag eftersom Candida egentligen inte kan bli resistent mot det. Och det var Garys fråga från Los Angeles.

”Eric, kan Candida bli resistent mot kolloidalt silver?” Det kan det inte av många anledningar. En av dom mest intressanta är att eftersom kolloidalt silver är en lösning, och när den kommer i kontakt med Candida så finns det två entiteter där och det blir en polarisering, en elektrisk laddning, som dödar Candida vid kontakt. Det hjälper till att minska inflammation, snabbar upp sårläkning och det är antibakteriellt och antisvamp.

Faktum är att en intressant studie publicerades av en koreansk forskare i ”Journal of Microbiology and Biotechnology” för några år sen som visade att kolloidalt silver är lika effektivt som en av dom starkaste antisvampmedlen på marknaden, Amphotericin B, som har starka biverkningar. Dom upptäckte att kolloidalt silver var lika effektivt som dom starkaste antisvampmedlen. Det är mer effektivt än fluconazol eller diflucan.

Varför använder du inte kolloidalt silver? Du borde använda det, prova det nu. Du kanske sett klippet på YouTube med smurfmannen med lila ansikte. Han drack stora mängder kolloidalt silver i många år utan avbrott. Det är inget man vill göra. Man ska inte dricka liter efter liter med kolloidalt silver. Allt man tar för mycket av är skadligt. Små mängder fungerar riktigt, riktigt bra. Det är bra mot ljumsksvamp, nagelsvamp, svamp i hårbotten, alla typer av sår eller till slidsköljning.

Låt inte läkarfolket avskräcka dig från kolloidalt silver. Det är ett fantastiskt reningsämne. Om det används försiktigt i rätt mängder så är det inget fel på kolloidalt silver. Om man tittar i giftregistret så är det inte registrerat där, så det kan inte döda folk eller göra dom sjuka. Allt kan döda dig såklart om du dricker för mycket, men det är inte något som gör folk sjuka och dödar dom.

Till skillnad från farmakologiska läkemedel som vad jag hört och sett i forskning är den tredje eller fjärde största orsaken till sjuklighet eller dödsfall i Amerika idag, och det är reglerade och utskrivna läkemedel. Så dom kan inte vända på saken och säga att kolloidalt silver gör folk sjuka och dödar dom. När dom själva skriver ut läkemedel som Amphotericin. Dom måste vara försiktiga.

Kan du använda kolloidalt silver? Kommer Candida bli resistent mot det? Nej. Det kommer inte att bli resistent. Men precis som med alla antisvampmedel ska det användas i små mängder, öka emellanåt, sluta ta det emellanåt. Använd det tillsammans med extrakt av grapefruktfrön, standardiserat vitlöksextrakt och saker som berberin, undecylensyra och såna saker.

Jag har utvecklat en riktig bra antisvampprodukt som heter Canxida. Om du går in på Canxida.com kan du läsa allt om det. Använder man det tillsammans med lite flytande kolloidalt silver så får du en riktigt kraftfull avdödning av Candida. Nåt att tänka på.

Jag hoppas det svarar på din fråga, Gary från Los Angeles. Jag känner mig bekväm med att säga att jag inte tror att kolloidalt silver kommer att bli ett problem mot Candida. Resistensen finns inte där.