Jag är misstänksam över att du ger bort all information gratis

Hej, tack för att ni tittar. Jag hoppas ni gillar min Candida Crusher YouTube-kanal. Jag har fått ett mejl från Anthony Daniels i Ontario, Kanada. Han undrar varför jag ger bort så mycket information gratis på nätet. Han är misstänksam mot mina motiv till varför jag ger bort all information gratis. Är det för att jag försöker tjäna pengar på folk? Varför gör jag det?

Tack för att du ställer en bra fråga Anthony. Ja, det är en hel del information. Om man tittar på yeastinfection.org finns det över tusen artiklar där. På Candida Crusher YouTube-kanalen finns det nästan 600 videos. Det kommer snart att vara över tusen videos på den här kanalen. Mitt mål är att bli känd på nätet som den person som gett bort mest information någonsin.

Inte bara om Candida utan om flera olika tillstånd. Vad tusan gör jag det för? Vad är mitt motiv? En del av anledningen är att när jag tänker tillbaka på när jag var i 20-årsåldern och hade en svår svampinfektion så skrattade läkare, familj och vänner åt mig och alla trodde jag var en idiot. Ingen tog mig på allvar och jag var uppgiven och upprörd men fick ingen hjälp. Det var en tid när Google och internet inte fanns, på 80-talet. Jag var riktigt deprimerad och upprörd men hittade till slut en naturläkare som hjälpte mig oerhört mycket. Mitt mål med kanalen är att hjälpa så många jag kan, inte bara med Candida utan IBS, förstoppning, diarré, depression, ångest och andra problem som kan uppstå vid bakteriell överväxt i tunntarmen och Candida.

Det är gratis information, utan åtaganden. Jag försöker inte sälja produkter eller marknadsföra eller trycka på nån något. Ja, jag har skapat en egen produktserie och det är helt upp till er att bestämma om ni är intresserade av mina Candida-produkter. Men jag bryr mig inte om vart ni köper era produkter eller vilka läkare ni träffar. Det är helt upp till er vad ni gör. Men, jag berättar att jag skapat mina egna produkter som finns på Canxida.com. Jag har även skapat ett gratis verktyg för alla som är världens bästa frågeformulär på nätet för svampinfektion. Det finns på yeastinfection.org. Jag har även skrivit en bok och folk frågar varför jag säljer den. Den kostar 47 dollar, det är lurendrejeri.

Om man spenderat tre år och tusentals timmar med att skriva en bok så vill man få lite tillbaka på den tid man lagt ner, så 47 US dollar är inte mycket återbäring på nåt som tog tre år och tusentals patienterfarenheter innan den gick att skriva. Jag tycker inte att jag tvingar eller lurar folk eller använder falska förespeglingar. Det är viktigt att ge bort gratis information eftersom många som vill träffa mig inte har råd med det. Det är för dom jag ger bort gratis information. Jag hade älskat att titta på den här kanalen när jag var i 20-årsåldern och ville ha information om svampinfektioner och hur man blir av med dom.

Jag har upptäckt att kanalen är värdefull för studenter inom natur- och örtmedicin och kiropraktiker och andra naturläkare. För dom mer oerfarna naturläkarna har kanalen varit bra också. Jag har fått riktigt, riktigt bra återkoppling från olika högskolor, studenter och läkare för vissa av mina videos.

Det är en fantastisk resurs för folk och helt gratis. Jag hoppas det svarar på frågan, var inte misstänksam, jag har inga baktankar. Det är upp till er att besluta vad ni ska göra, men all information finns där. Tack för att ni tittat.