Hur och varför CanXida Remove skapades

KOSTTILLSKOTT – ANTI-CANDIDA – CANXIDA REMOVE

Jag får ofta frågan av läkare, naturläkare, herbalister och allmänheten hur och varför Canxida skapades. Hur tillverkas det och varför gjorde du det? Hur hjälpte du till att utforma det? Jag ska svara på det i den här videon.

Det är inte så svårt. Produkten kom ur mitt 26 år långa arbete med Candida-patienter och särskilt efter att ha pratat med massor av expertkliniker i Amerika, Tyskland, t.o.m. Spanien, Nya Zeeland, Australien, på konferenser jag besökt, kliniker jag samarbetar med och samtal med experter på gastrointestinalhälsa och mykologer, experter på jäst. Jag har fått massor av expertråd från personer långt mer specialiserade än mig själv för att ta fram just den här produktserien.

Under många år har jag även tittat på tusentals avföringsprov och utfört många tester på personer med alla möjliga matsmältningsproblem, men särskilt dom med överväxt i tunntarmen och Candida. Jag har samlat information från tusentals avföringsprover genom åren och tittat särskilt på känslighetspaneler. Känslighetspaneler finns i bakgrunden av avföringsproverna och visar om patienten har svamp eller bakterier och vilka naturliga eller farmaceutiska substanser som kan bekämpa dom. Jag har samlat in all sån information.

Jag har sammanställt all information och även tittat på alla Candida-produkter jag hittat på marknaden. Candesign, Candedays, Threelac, det finns massor av skräp. Jag tittade på alla och har provat alla under 15-20 år på min klinik. Jag kan inte säga hur många olika anti-svampmediciner jag provat, enzymer, probiotika, anti-svamp – jag har provat varenda en.

Du kan läsa en massa skräp på internet om att det ena och det andra är bäst. Jag påstår inte att Canxida är bäst, utan påstår att det är en produkt med ett starkt ursprung. En produkt född ur stor klinisk erfarenhet med tusentals Candida-patienter och det säger en del. Produkten skapades inte för att marknadsföra och tjäna pengar på. Jag kunde ha gjort fastighetsaffärer eller annat för det. Produkten föddes ur passion och behovet hos särskilt mina patienter att få en effektiv produkt som regerar när det gäller jästinfektion.

Produkten utformades inte bara för Candida utan många sorters parasiter – Blastocystis hominis, Dientamoeba fragilis, Citrobacter freundii och andra patogener jag tittat på och tänkt på vilken produkt vi kan skapa som verkligen fungerar och krossa dom. Produktserien är mycket effektiv, inte bara mot Candida albicans, utan mot Candida krusei, Parapsilosis, Rhodotorula, Trichpspermum och andra former av jäst och bakterier som vi hittar. Till exempel streptokockbakterier. Om du har svälld mage, gas, jästinfektion så kommer produkten att vara effektiv på grund av det fantastiska ursprunget.

Jag ska göra andra videor som förklarar mer i detalj varför jag skapade produkten och några centrala orsakar till att formeln sammanställdes. Jag hoppas ni tittar på dom också.

Tack för er uppmärksamhet.