Hur man botar Candida på 24 timmar

Hej, Eric Bakker, naturläkare.

Idag gör jag en video om hur man botar Candida på 24 timmar. Hur man blir kvitt jästinfektioner helt och hållet på en dag, fullständigt botad och aldrig får det igen. Vad tror ni om det?

Jag har precis lagt en timme på att titta på en uppsjö videor på YouTube från Candida-experter. Särskilt en påstår att man kan bota Candida 100% på en vecka, alla fall kan botas med en total vegandiet. Allt man ska göra är att äta massor av frukt, inget annat och undvika allt djurprotein – ägg, fisk, kyckling, nötkött, allt. Ät bara frukt och bli helt frisk på en vecka för att kött innehåller fetter som lägger sig i artärerna och håller socker kvar i blodet, som Candida kan leva på. Skitsnack! Jag köper inte allt som folk hittar på, det finns så mycket strunt på nätet.

Jag såg en annan man på YouTube som sa att man kan dricka alkohol vid jästinfektion, inget fel på vodka eller gin. Ren sprit är ok, undvik bara whisky och öl, men vodka och gin går bra med en jästinfektion.

Tittar ni på sånt och tror på det kommer ni bli lurade och få lida för det. Vissa videor har 20-30 000 visningar på 1 månad, vilket visar att många kanske tror på sånt här skräp. Jag hoppas verkligen att ni inte tror på sånt nonsens. Tänk logiskt, vad händer med magen om man äter 15 frukter om dagen fyllda med sackaros och fruktos?

Just den här personen är cirka 20 och fanatisk vegan, som många veganer säkert är. Jag skulle vilja se samma person när hon är 50, om hon fortfarande sprudlar, glittrar och hoppar glatt omkring. Hon kan vara en boll med fett då, vi vet inte hur hon ser ut då.

Jag ska inte kritisera henne men säger att såna metoder är skräp. Dom kanske funkar 6 eller 12 månader, kanske för henne, men hur tror ni att man mår om man ska äta frukt hela dagarna med jästinfektion? Efter några år har man B12-brist, järnbrist, är utmattad och trött med återkommande infektioner, blodsockerproblem och känner sig sjuk. Följ mitt råd och använd inte såna löjliga, radikala metoder.

Min metod är förnuftigare och baseras på arbete från en naturläkare och läkare för många år sen. Dr. Trowbridges MEVI-metod är för mig förnuftig. Ägg, grönsaker, kött, yoghurt, fermenterad mat, nötter och frön, massor av mat utvald för att passa en specifik person. Jag ska inte argumentera om veganism mot köttätande men jag har själv strikt undvikit allt det och proteiner en period och mådde toppen. Efter ett tag mådde jag inte så bra förrän jag började äta djurproteiner igen.

Jag ska göra några videor på YouTube som visar hur viktiga djurproteiner i maten är. Men det är upp till er att bestämma er vart ni ska få era proteinkällor från. Ni kanske vill få dom från grönsaker, baljväxter eller nötter, frön, spannmål, det finns många sätt. Men att undvika djurprotein till 100% och bara äta frukt är en löjlig, dum, radikal metod som leder till sjukdom och övervikt längre fram. Man kan inte äta så i 10-20 år, kanske 6 månader eller ett år. Jag skulle inte rekommendera en sån metod med en kronisk jästinfektion.

Jag hoppas att jag avfärdat den löjliga myten. Tack.

En reaktion på ”Hur man botar Candida på 24 timmar”

  1. Can you eat oat grains for breakfast. And yoghurt to that. Like muesli?
    Or do you have any suggestions for breakfast?

Kommentarer är stängda.