Hur man blir KVITT biofilm

Väkommen, jag heter Eric Bakker, naturläkare från Nya Zeeland och författare till Candida Crusher och skapare av Canxida. Tack för att ni tittar. Idag ska vi prata om hur man blir av med biofilm. Jag har pratat om biofilm tidigare, att det i stort sett är mikrokolonier av bakterier, svamp eller en kombination. Dom kan leva i näsan, orsaka plack, vaginal svampinfektion, ljumsksvamp, finnas i tarmarna och andra delar av kroppen. Dom är täckta av ett lager och därför kallas det biofilm. Dom kan vara svåra att få bort.

Borttagning av biofilm kräver en flerstegsmetod, man kan inte utrota allt direkt. Att äta en tablett räcker inte, det krävs lite mer än så. Vi ska gå igenom några olika saker man verkligen kan göra för att utrota biofilm.

Vi måste förhindra att biofilm bildas överhuvudtaget och se till att den inte fäster på ytan den sitter på. Vi måste även störa det s.k. ”quorum sensing”, som vi pratat om tidigare. Det är så bakterierna kommunicerar med varandra i kolonierna. För att en koloni ska kunna blomstra måste samarbetet vara stort. Mat måste komma in, skräp måste forslas ut. Dom måste föröka sig effektivt och ”quorum sensing” förklarar hur samarbetet går till. Vi måste störa det samarbetet.

Vi måste ändra typen av biofilm, vi måste skifta biofilmen till planktonbakterier. Jag har berättat om planktonbakterier och biofilm tidigare. Tänk på planktonbakterier eller svamp som fritt flytande jämfört med biofilm med kolonier. Vi vill skifta till planktontypen så att immunsystemet kan nita dom som flyter i blodomloppet. Vi måste hjälpa biofilmen att lossna så att den bryts sönder.

Vi måste störa skölden. Tänk på den som en glaskupol med en stad under, vi måste krossa kupolen och ta oss in och förstöra byggnaderna. Mekaniskt, fysiskt och med hjälp av örtmediciner som är effektiva för att krossa skölden och smula sönder byggnaderna. Till sist har vi utveckling av biofilmresistenta ytor. Vi vill använda en ordentlig dos probiotika för att förhindra att bakterier fäster och bygger biofilm igen.

Som jag sagt tidigare så är folk med låga nivåer goda bakterier i avföringsproverna mer benägna att få allvarlig biofilmbildning. Det ser jag ofta. Jag använder många örter för att utrota biofilm. Jag har utvecklat en produkt mot Candida som fungerar lika bra för biofilmutrotning. Den heter Canxida Remove och innehåller alla nyckelingredienser. Jag ska förklara mer om örtmediciner i kommande videor. Ni behöver ett bra vitlöksextrakt, oreganoolja och extrakt av grapefruktfrön. Använd olika sorters örter som är särskilt bra mot bakterier och Candida, dom hjälper till att bryta ner skölden, störa quorum-kommunikationen, döda direkt, utrota, hämma förökning, störa mattillgången. Allt det här uppnår man med en bra balanserad örtformel i en produkt med modifierad frisättning. Jag utvecklade Canxida Remove för att jag visste att dom flesta som har allvarlig Candida-infektion även har biofilm.

Alla med kronisk Candida har högst sannolikt en biofilm i matsmältningssystemet och andra delar av kroppen som måste utrotas. I min bok Candida Crusher kan man läsa om till exempel ”Chapter 5 for women”, eller om män, och hur man blir av med en infektion. Ljumsksvamp, vaginala infektioner, det finns andra delar i boken där jag förklarar hur man blir av med Candida på huden, i munnen, i näsan, på skalpen och på andra områden.

Man vill utrota biofilm genom att arbeta topiskt på brännpunkterna med hjälp av ordentlig näring och stoppa mattillgången genom att ta bort socker och jäst från dieten och ändra livsstil. Jag har gjort videor om binjureutmattning och hur sköldkörtel- och binjuredysfunktion orsakar problem med immunsystemet. Det problemet förhindrar kroppens förmåga att naturligt utrota biofilmerna genom att producera tillräckligt med hormoner som kortisol för att stärka immunförsvaret.

Ni måste förstå att biofilmutrotning är en helhetsbehandling. En tablett räcker inte. Om ni vill bli botade och bli av med det måste det göras rätt. Kolla in yeastinfection.org eller läs min bok Candida Crusher. Kolla in Canxida.com, den produkten är perfekt för biofilm. Jag vill att ni tar 1-3 tabletter om dagen i cirka 3 månader. Vid allvarlig biofilm kan det bli längre, upp till 6 månader. Det är en suverän biofilmutrotare.

Tack för att ni tittat på min video idag.