Hur avlägsnar jag snabbast Candida från min kropp?

VILKET ÄR DET SNABBASTE SÄTTET ATT BLI AV MED CANDIDA?

En fråga jag ofta får är ”Eric, hur blir jag fortast av med min svampinfektion? Jag vill bli av med Candida på 2 veckor, jag är trött på att må så här.”

Det finns inget snabbaste sätt, det har jag berättat i många videor. Man återhämtar sig inte från ett kroniskt tillstånd på två veckor. Det händer bara inte. Ni måste inse det på riktigt och förstå vad som bidrar till er Candida. Vad orsakade problemet? Vad gör du nu som upprätthåller problemet? Vad kan du göra för att stoppa spridning, tillväxt och profilering som orsakar alla hemska symptom i din kropp nu? Det är frågan att ställa sig själv, inte hur man blir av med det fort.

Låt säga att du har en innestående skuld och det enda du tänker på är hur du snabbt ska få ihop pengar. Det är rimligare att skära ner på utgifter och spara regelbundet för att betala på skulden. Det finns ett intelligent och ett korkat sätt. Ett korkat sätt med Candida är att försöka bli av med nåt riktigt fort eller falla för dumma, idiotiska program för att utrota en svampinfektion på 12-24 timmar eller 30 dagar. Vilket nonsens! Jag hoppas ni inte faller för det. Det kommer bara inte att funka. Så finns det ett snabbaste sätt att bli av med Candida? Nej.

Jag hade en patient en gång som vägde cirka 120 kilo. Jag kommer ihåg att hon sa, ”Eric, jag måste tappa vikt snabbt på några veckor. Min dotter ska gifta sig och jag vill se sexig och vacker ut då. Jag vill bli av med allt snabbt. Jag vill tappa 15-20 kilo.” Mitt svar på det var, ”Du kan tappa 35 kilo i veckan.” Hon sa, ”Verkligen? Hur gör jag det?” Jag sa, ”Tja, vi kan amputera ett av dina ben. Om vi tar bort ett av dina ben har du tappat mycket vikt.” Hon tittade på mig och sa, ”Det är löjligt!” Är det inte för härligt? Mitt svar på det var, ”Tja, jag tycker att du är löjlig som tror att du kan tappa 35 kilo på 2 veckor.” Det är bara dumheter.

Det hade varit bättre att planera viktminskningen 12 månader före bröllopet eller t.o.m. 6 månader istället för 2 veckor. Det är löjligt. Om du tittar nu och vill hitta det snabbaste sättet att bli av med en svampinfektion så kan du antingen köpa en bok som handlar om att göra det på 12 timmar eller 30 dagar, eller så tittar du på mitt program baserat på tusentals patienter under 20+ år och som tar bort infektionen permanent. Du inser snart att dom är lurade och deras pengar försvinner snart.

Så om du ska falla för såna nonsensprogram kommer du att förlora 40$ här och 30$ där på alla dumma program tills du inser att dom inte funkar. Varför anstränga sig? Tänk på det. Om du vill titta på den äkta varan, kolla in min bok på CandidaCrusher.com och jag ska visa dig hur man blir av med infektionen permanent och för gott.

Jag hoppas det svarade på frågan.