Fallstudie: Paul med prostatabesvär

Tack för att ni tittar igen. Det här blir en till fallstudie som handlar om en 27-årig man. Jag ska läsa lite ur min bok, förklara och prata lite om fallet.

Det handlar om Paul som är trummis i ett stort rockband på Nya Zeeland. Han kom till mig för flera år sen på grund av nattliga urineringsproblem. Han behövde urinera tre-fyra gånger per natt och klagade på svettningar och huggande ljumsksmärtor, sömnlöshet, gaser och depression. Han hade inga tidigare problem med blåsan eller urinering så jag skickade honom till en urolog som inte hittade några fel. Jag misstänkte prostatit och inflammerad prostata. Jag beställde även ett komplett blodvärde som var normalt. Trots att Pauls alla resultat var bra fortsatte han klaga på huggande smärtor och svettningar.

Jag frågade honom om hans relationer och upptäckte att problemen börjat efter att han inlett en ny relation med en tjej ett halvår tidigare. Jag misstänkte en könssjukdom men det uteslöts efter ett besök på en könsmottagning där man tog flera urin- och blodprov och gjorde en undersökning. Jag undrade vad sjutton det var för fel på killen, det stämde inte.

Min slutsats var en oupptäckt jästinfektion som påverkade prostatakörteln. Det var orsaken till huggande smärtor längs innerlåren och ljumsken. Efter ett återbesök bad jag Paul be sin flickvän gå till en läkarbekant till mig där en allvarlig vaginal jästinfektion upptäcktes. Mina misstankar stämde. Paul hade fått en jästinfektion via sin flickvän och den tog sig upp genom urinröret och infekterade prostatakörteln. Såna jästinfektioner är vanligare än man kan tro. Om du är man och har oförklarliga smärtor i ljumskområdet eller längs låren och är uppsvälld, gasig och har sötsug så kan du ha en jästinfektion.
Jag gav Paul en stark anti-svampprodukt liknande, men inte lika bra, som en produkt jag utvecklat. Jag har tagit fram Canxida anti-svamp som är mycket bättre än det jag använt tidigare. Paul fick sluta helt med alkohol. Rockmusiker dricker vanligtvis mycket alkohol, lägger sig sent och festar med många människor. Den sortens livsstil kan leda till sömnbrist och dåliga matvanor under dagen och för mycket kvällstid spenderas med att spela musik.

I det här fallet är det rimligt att läkaren inte ger upp för lätt utan verkligen försöker ta reda på orsaken. Det är ingen tvekan om saken, jag ser ofta fall av överförda jästinfektioner i förhållanden. Det är vanligt att kvinnor har vaginalinfektioner som förs över till män och när hon är delvis frisk för han över det till henne igen. Vid problem bör båda personerna testa sig noga på en könsmottagning. Kommer det tillbaka som en jästinfektion rekommenderar jag min Candida Crusher-metod. Glöm inte att gå in på CandidaCrusher.com och fylla i mitt frågeformulär, världen bästa för jästinfektioner. Poängen visar mild, måttlig eller allvarlig infektion och man kan börja titta på bra behandling.

Jag hoppas den här videon var användbar för er. Om ni känner nån med liknande smärtor, själv är man eller känner en man med ejakuleringssmärtor eller smärtor i ljumskområdet och proverna inte visar nåt kan det vara prostatit.

Tack för att ni tittade.