Diflucan fungerade inte, vad ska jag göra?

Idag ska jag prata om Diflucan eller flukonazol. ”Eric, jag har tagit Diflucan, det funkar inte, vad ska jag göra?”

Jag har hört det hundratals, kanske tusentals gånger, särskilt från kvinnor med återkommande vaginal svampinfektion. Dom får läkemedlet utskrivet och vissa har ätit det i veckor, månader i vissa fall i 10 år utan resultat. Många blir resistenta mot det så Candida fortsätter föröka sig och växer lavinartat trots Diflucan.

Sluta ät dom här medicinerna. Läkemedel är kräkemedel som jag säger. Det är inte bra att äta mediciner för att bota sjukdomar, man får bara andra sjukdomar. Diflucan har många biverkningar som leverförgiftning, tarmförgiftning, långsam förgiftning av det endokrina systemet, det är inte bra. Du blir sjuk och gör företagen rika, allt för många äter dom här läkemedlen. Enligt mig är det galet att äta ett läkemedel om och om igen, när man ändå inte för önskat resultat.

Tycker du det är vettigt att gå till läkaren med vaginal svampinfektion och få Diflucan som inte fungerar men ändå gå dit igen för att få Diflucan? Om en rörmokare lagar din rinnande kran och den går sönder igen nästa vecka, fortsätter du då betala samma rörmokare för att komma tillbaka varje vecka då? Du skulle ge den förbaskade rörmokaren sparken, du skulle göra dig av med honom och ringa nån annan.

Gör samma sak med vaginal svampinfektion, ge din läkare sparken. Om du äter läkemedel som inte fungerar så är det dags att skaffa dig en ny läkare. Jag anser att det är rätt sak att göra. Sluta ta läkemedel som inte fungerar, då är du korkad. Läkaren är korkad som ger dig läkemedlet, och du är det för att du äter det. Sluta äta sånt som är ineffektivt, du blir bara förgiftad, och det är orimligt.

Det finns många lösningar för att bli av med vaginal svampinfektion och andra svampinfektioner, jag träffar även män med ljumsksvamp som fått Diflucan. Jag har träffat många med olika typer av svampinfektioner som fått Diflucan utskrivet, men det används särskilt mot vaginal svampinfektion. Det kan störa menstruationscykeln oerhört, skapa kramp, smärta och blödningar. Huvudvärk, illamående, listan bara fortsätter. Jag skulle kunna läsa en hel lista med biverkningar, så sluta ta Diflucan, det är slöseri med tid.

Börja titta på en naturlig behandling mot vaginal svampinfektion. Kapitel 5 i Candida Crusher har alla svar åt dig. Jag har jobbat inom området i över 20 år med tusentals kvinnor. Du kan nita det här. Du behöver bara följa dom rätta stegen, rätt principer. Det finns för- och efterbehandling. Du kan läsa om det på yeastinfection.org. Du kan även fylla i mitt frågeformulär för att se hur allvarlig din infektion är för att avgöra om det är värt att prova en naturlig behandling. Förmodligen kommer det vara det eftersom det är biverkningsfritt och har ett nästan garanterat resultat.

Jag är trygg med att säga det eftersom jag har jobbat länge inom området och man behöver inte läkemedel för att bli av med svampinfektion. Men man måste förändra diet och livsstil. Att äta ett antisvampmedel hjälper mycket och därför skapade jag Canxida. Du kan köpa det på Canxida.com. Det är ett av dom bästa medlen som finns på marknaden. Jag har hjälpt tusentals med vaginal svampinfektion med riktigt, riktigt bra resultat i över 50 länder. Kolla in Canxida.com om du är intresserad.

Jag tror att jag skrivit några artiklar om flukonazol på yestinfection.org. Min bok innehåller ett helt avsnitt om läkemedelsbehandling av svampinfektioner och hur lönlöst det är att använda läkemedelstyper som flukonazol. Dom funkar inte i längden, dom ger biverkningar, dom skapar resistens. Det är enligt min åsikt inte rätt väg att gå. Men det är upp till dig.