Candida fallstudie: Wendy kronisk allergi och IBS

Tack för att ni tittar igen. Idag blir det fallstudie nummer 9 som handlar om en 48-årig kvinna som heter Wendy. Hon brukade vara vår barnvakt för många år sen. Wendy är en underbar kvinna som jag uppfattar som något jag kallar för ”superkänslig” människa. Känslig mot allt i omgivningen, varenda sak. Jag ska läsa lite ur min bok och sen förklara lite kring fallet.

Wendy var en kvinna i 40-årsåldern som brukade vara vår barnvakt för 10 år sen. Hon ringe mig akut en kväll för att säga att gasvärmaren i vårt vardagsrum fick henne att må fysiskt dåligt och jag måste komma hem. Alla fönster var öppna och hon mådde fysiskt dåligt. När vi pratade om det blev det uppenbart att hon var superkänslig mot rengöringsmedel, spray, parfym, deodorant och mådde uselt av cigarrettrök. Hon kunde bara dricka vatten ur glasflaskor och hennes diet var begränsad. Kvinnan hade magproblem som hon försökt kontrollera i många år och hon hade använt p-piller länge.

För 20 år sen kom Wendy hem från Indien med kraftig diarré. Hennes doktor gav henne flera vändor med antibiotika och hon blev inte frisk efter det. Efter flera månader med Candida Crusher-programmet blev hennes diet mindre begränsad och hon reagerade knappt alls på omgivningen. Nu kan hon dricka kranvatten och t.o.m. vin, vilket var otänkbart för några år sen.

Känner du igen dig? Är du en person som rest eller kanske fått nån form av diarré eller magproblem efter en fest eller en semester utomlands? Har du haft magproblem och märkt att hälsan gått utför under åren? Reagerat allt mer på mat, kanske luftallergener, miljögifter och sånt. Kanske har du parasiter eller intern Candida. Antibiotika är ofta slöseri med tid eftersom dom ökar giftbördan. Den utrotar goda bakterier och gör att parasiter frodas ännu mer. I dom flesta fall har jag märkt att antibiotika är helt värdelöst mot en massa magproblem. Jag har utfört över 1000 avföringsprov och är förvånad när panelerna kommer tillbaka och ser vilka brister folk har på goda bakterier och hur många parasiter som finns där.

Vissa patienter har varit sjuka 10-20 år efter en resa och inte blivit friska. En del har sjukpension, en del är skilda, dom tål inte livet längre. När man har magproblem och går på toaletten 10 gånger om dagen är det inte roligt. Man tappar självförtroendet och kan inte gå ut. Man får ont, blir uppsvälld och har gaser. Man kanske tappar eller går upp i vikt. Det är pinsamt att ha magproblem, det är inget man vill prata om.

Jag kan hjälpa dig. Om du vill kan du boka ett möte på nätet via Skype. Den här sortens patienter svarar extremt bra på Canxida, mitt anti-svamp kosttillskott. Jag har haft många patienter över hela världen som fått bra resultat av Canxida. Det är fantastiskt för såna som Wendy. Man börjar med 1 tablett och går upp till 3 om dagen och på nolltid nitar man många av parasiterna. Läs min bok om fermenterad och kultiverad mat. Den förklarar hur man kan öka antalet goda bakterier i matsmältningssystemet.

Jag hoppas videon var till nytta för dig om du har ett magproblem.

Tack för att du tittade.