Biverkningar av Flukonazol

Idag ska jag prata om flukonazol som är ett farmaceutiskt svampläkemedel. Det är även känt som Diflucan och finns också i en vaginalkräm som heter Canesten som många kvinnor använder. Jag har träffat många patienter som tagit Diflucan. En del hade viss framgång men dom flesta tog läkemedlet återkommande med riktigt dåliga långsiktiga resultat.

Bästa resultatet av ett farmaceutiskt läkemedel får man vanligtvis första gången. Kroppen är inte van och man får en kraftfull effekt som ger önskat resultat. Men sen slutar man ta det och symptomen kommer tillbaka, så använder man det om och om igen. Till slut blir kroppen resistent mot Diflucan, det är väl dokumenterat.

Jag har träffat patienter som tagit det i veckor eller månader i många år med dåligt resultat. I många fall får man betydande biverkningar, särskilt i levern eftersom Diflucan påverkar Fas II eller glukuronideringsvägen i levern och man kan bli rätt illamående eller sjuk. Man kan få hudreaktioner, huvudvärk, sömnbesvär, en hel rad biverkningar av Diflucan.

Jag har en FASS här och ska läsa om lite vanliga biverkningar av Diflucan eller Flukonazol. Biverkningar inkluderar gastrointestinala besvär, huvudvärk, förhöjda levervärden, synstörningar, hudodör, hudutslag, värmevallningar, svaghet, törst, skakningar i kroppen, polyuri, njursmärta eller nedre smärtor, yrsel, anfall, hudklåda, svettningar, feber, läkemedelsutslag, mer hudutslag, sömnstörningar, nervositet, smärta, kvinnlig sexuell dysfunktion, menstruationsrubbningar, andningssvårigheter, dövhet, halsbränna, högt blodtryck, leverskada. Varför i helvete skulle man vilja ta ett läkemedel som orsakar alla dom här problemen för att få lite tillfällig lindring från en svampinfektion i slidan eller nån annanstans? Det finns naturliga sätt att få ordning på infektionerna utan att ta läkemedel.

Titta på yeastinfection.org för några naturliga lösningar. Om du överväger ett svampläkemedel och vill få bra resultat men utan biverkningar ska du titta på en produkt som jag utvecklat som heter Canxida. Det är mer kraftfullt än flukonazol. Man behöver inte äta det i åratal och man får inte alla biverkningarna jag läste upp. Det är verkligen värt ett försök.

Tänk på det. Om du ska ta flukonazol, gör det en gång men inte återkommande. Det finns ingen poäng, du slösar bort din tid på det sättet. Du får bara läkemedelsresistens och leverförgiftning av det.