Tio anledningar till att personer misslyckas helt med Candida programmet

Hej. Det här är Nya Zeelands naturopat, Eric Bakker, författaren till Candida Crusher och utformaren av Canxida sortimentet av diettillskott. Tack, ännu en gång, så mycket för att du ser på min video idag. Jag uppskattar verkligen alla mina lojala fans, patienter, bekanta, läkare, doktorer, naturläkare, kiropraktorer, det finns många personer som ser på mina videor, och jag uppskattar verkligen att du kollar in min kanal. Jag har en fråga här från en ung kille i Kanada och hans namn är Josh. Hans namn på YouTube är ProChessPlayer. Josh har sett på många av mina videor under en tid. Tack för din email, Josh. Jag uppskattar verkligen din email och jag vill också tacka dig så mycket för att du ger mig fantastisk feedback för mitt Canxida produktsortiment som du själv har använt och också din mamma har använt dem under en tid. Tack. Joshs fråga är relaterad till Candida, naturligtvis, och den lyder så här, kan du ge en 10 i topp lista för anledningar till att personer inte blir helt friska eller misslyckas med Candida dieten. 10 anledningar till att personer inte blir helt friska. Jag har gjort en video här och jag har satt ihop 10 anledningar och jag är säker på att det finns 100 anledningar, men de här är de 10 vanligaste som jag ser på min klinik och som kan relateras till patienter. Låt oss köra igång.

Nummer ett. Att tro att en enda drink inte kan göra så mycket skada. Det här är något som jag hör från många. Om du har problem med alkohol, men om du dessutom dricker regelbundet och du vill sluta, måste du komma ihåg att alkohol har en mycket kraftfull effekt på matsmältningssystemet. Faktiskt, så tror jag att personer som tar allvarligt på att bli friska från något slag av Candida, oavsett om det är en vagina svampinfektion eller kliande skrev eller ett hudproblem, tinea, det kan vara svamp på tånaglarna, eller någon annan slags svampinfektion som du kan ha. Du kan också ha SIBO, som är som en liten tarmöverväxt. Om du blir uppsvälld, har gas, IBS, IBD, förstoppning, det spelar ingen roll vilket tarmproblem du har. Om du inte är beredd att sluta dricka helt och hållet i åtminstone sex månader, så kommer det helt enkelt inte att hända. Du kommer inte att bli frisk. Jag bryr mig inte om vad doktorer säger, professorer säger, vad som skrivs i böcker, eller vad Google säger. Jag bryr mig inte alls. Och varför det? För jag ser patienter i min klinik varje dag nu i nästan 30 år med dessa problem. Och jag ser också att de inte blir fullt friska om de inte slutar med alkohol helt och hållet en längre tid. Ju längre du har varit sjuk, desto bättre förståelse behöver du ha för detta koncept att du behöver göra en permanent, långsiktig ändring i din diet och din livsstil, speciellt. Tänk på varför du vill ha den där drinken. Hur du tar drinken.

Under vilka omständigheter. Hur ofta? Kvantiteten. All detta behöver du tänka på. Om du är tillräckligt engagerad i god hälsa, som det sägs, om du inte tar dig tid med hälsan nu måste du försäkra dig om att du har mycket tid till förfogande för sjukdom längre fram. Så nu är det dags att bestämma att den där lilla drinken inte är en bra idé om du vill bli frisk. Och faran är när du är delvis frisk och du börjar tänka, ”Åh, jag mår inte så dåligt. Jag kanske skulle gå ut och ta en öl.”

Eller när dina vänner ringer till dig. De har en grillfest på gång eller en fest planerad och du kommer till festen och det finns vin överallt, bourbon och coca-cola och allt annat liknande slags skräp. Och helt plötsligt, så ger någon dig ett glas. Så om du är i mitt rum nu och jag gav dig ett glas alkohol just precis nu, kommer du titta på det och tänka, ”Mmmm, jag kanske ska ta en klunk av detta.” Och så lätt är det. Det är mycket lätt att dricka alkohol. Det är mycket lätt att dricka alkohol när du börjar känna dig bra. Och förstås, på väg mot tillfrisknande, det är då det ofta händer. Så var försiktig och var helt engagerad i fullt tillfrisknande, vilket betyder sträng efterlevnad, ingen alkohol, och inte tills du känner dig bra. Men tills du känner dig bra på den punkten där du vet inom dig att det finns en stor chans att du inte kommer att lida. Och det sista som jag kommer att nämna om ämnet alkohol är att du är den som bestämmer när du själv vill ta en drink. Inte personer runt om dig. Inte dina vänner eller familj. Det är du som håller i ratten. Det här är inte något sorts religiöst angrepp mot alkohol, anti-alkohol angrepp överhuvudtaget. Det har inget att göra med religion, tro eller spiritualitet. Det har helt enkelt att göra med dina tarmars mikrobiota. Du måste låta bli att dricka under en lång tid om du inte nöjer dig med delvis tillfrisknande och sedan återfall.

Nummer två. Låta bli att vara försiktig när du går ut och äter. Stort misstag som en mängd personer gör när de går ut och äter. Med att gå ut och äta, kan igen betyda, till en familjemedlems hem eller till en väns hem. Det kunde vara på restaurang. Det kunde vara en take-away bar. Det kunde vara vart som helst. Det kunde vara en utflykt. Så när du går ut ur ditt hus för att äta någonstans, är det lätt att göra misstag. Det är lätt att, igen, låta bli att vara försiktig och sen, säger din tant eller din svägerska, ”Kom igen. Ta en bit av denna fina äppelpaj. Glöm den där Candida fällan. Du har inte den där dumma infektionen. Du är hypokondrisk. Allt är i ditt huvud. Kom igen. Bara ät den där pajen och njut med oss. Sluta upp att uppföra dig barnsligt.” Du vet vad jag menar. Så en sådan situation kan uppstå och, naturligtvis, kan du må dåligt eller tänka, ”Jamen, tant Thelma, jag vill inte förolämpa tant Thelma. Det är bäst att jag äter den där pajen” eller något liknande. Så då, tar du den där pajen och sedan känner du dig dålig senare. Igen, låt inte andra bestämma vad som är bäst för dig. Du bestämmer vad som är rätt för dig på vägen mot tillfrisknande. Du säger helt enkelt, ”Vet du. Jag vill faktiskt inte ha pajen.” Du behöver inte argumentera om det. Om tant Thelma har problem att förstå detta, ja då, är det hennes problem, inte ditt problem. Var försiktig när du äter ute. Och igen, under tillfrisknandet, är det lätt att låta bli att vara försiktig.

Nummer tre. Övertyga dig själv om att du måste vara 100 procent glutenfri och laktosfri. Inte sant. Du behöver inte vara 100 procent glutenfri. Bara för att alla bloggsajter, allt, Huffington Post och American Scientific och alla dessa sajter säger att du bör äta glutenfritt. Du måste inte äta glutenfritt. Det är inte sant. Jag tror verkligen att glutenfritt är mer som en religion idag. Det är nästan som en tro. Alla hoppar på tåget. Jag har alltid varit förtjust i att äta hälsosamt, men jag har aldrig haft extrema åsikter om min diet någonsin. Och jag har aldrig eller kommer aldrig att ha, inte heller med mina patienter. Så jag tror att gluten är helt ok för en del personer och det kanske inte är ok för andra, och det är toxiskt för en minoritet. Omkring en till två procent av befolkningen har celiaki. Nu är det så, för dem, är gluten faktiskt gift. Har du celiaki? Troligtvis inte. Är du gluten intolerant? Troligtvis inte. Har du känslig mage? Troligtvis. Så kom ihåg, när du har känslig tarm mikrobiota eller du har bakterier som inte är så bra, så har du Candida eller parasiter. Du har låg nivå av nyttiga bakterier. Allt det där kanske försöker övertala dig till att sluta med gluten. Du behöver kanske inte sluta med gluten. Jag kan tala om för dig nu, efter att ha träffat tusentals patienter; många blir sjuka och trötta på att vara glutenfria. De hatar det. Varje etikett måste läsas noggrant. Varje gång de går ut. På varenda paket som de köper, letar de efter det här och det där gluten. Vilken plåga! Det finns en stor chans att du inte behöver undvika gluten 100 procent. Stor chans. Hur kan du ta reda på detta? Om du vill vara glutenfri, så är min åsikt att du bör sluta med gluten till att börja med. Till exempel, ta bort allt bröd från din diet. Men om du ibland äter havre med gluten, åh herre jösses, inte kommer du väl att dö av toxisk reaktion, eller hur? Om du väljer en bit surdegsbröd utan jäst och det är gjort av god kvalitets sten malet fullkornsmjöl, tror jag inte att du kommer falla ner död nästa dag. Och det kommer ge dig lite variation till din diet.

Du kommer att tycka om din diet desto mer. Du kommer att hålla vikten, energin och det kommer kännas bra med vad du äter. Kom ihåg, mat är mer än bara något som du stoppar i dig. Det är också en enorm psykologisk komponent för ätandet. Du måste tycka om din diet. Det måste lukta gott, smaka bra, och se bra ut. En enormt stor del av maten är att tycka om den. Hur sjutton kan du njuta av glutenfri, laktosfri, den där fria och den här fria, kosher, och halal och allt sådant? Jösses, du kommer vara nere i fem maträtter. Du kommer antagligen att få ångest rubbningar gällande vad du äter, vilket faktiskt en viss del av mina patienter har. De har faktiskt utvecklad ångest för vad de äter. Inte ett trevligt sätt att leva på, eller hur? Och kom ihåg, att också den sjukaste av mina patienter har de bästa dieterna. Den bästa och de är fortfarande sjuka. De har varit glutenfria i 10 år och de ser fortfarande dåliga ut. De är gråa i ansiktet. De ser sjuka ut. ”Åh, men jag äter allt det här och jag äter allt det där.” Om allt är så bra som de äter, varför är de så sjuka hela tiden. Och jag kommer att tala om en annan sak senare, men det finns mycket mer som har med Candida dieten att göra förutom mat. Laktosfri också. Nu är det så här, laktos är av ett annat slag för att du har större chans att ha en allergi mot beta kasein eller några av de primära proteinerna i mjölkprodukter. Gluten allergi är inte så vanlig. Efter att ha studerat tusentals matallergi rapporter, så är jag inte övertygad om att gluten är på något sätt lika allergiframkallande som komjölk. Komjölk är den mest allergiframkallande form av all mat eller dryck på denna planet. Punkt slut. Du kan vara laktosintolerant eller kan du ha en kasein allergi för olika djur. Laktosintolerans betyder mer diarré och uppblåsthet. Kasein allergin är mer mjölkrelaterad allergi. Jag själv, är inte förtjust i att dricka komjölk. Jag älskar en bit ost här och där, speciellt mozzarella ost eller parmesan, en mycket högkvalitativ ost. Men förutom det, så är jag inte precis förtjust i mjölkprodukter. Men igen, det är du som väljer. Men var inte extrem med gluten. Snälla, var inte det.

Nummer fyra. Ta för givet att du måste äta 100 procent organiskt, biodynamiskt, certifierat så här, certifierat så där. Det kommer inte hända. Kom igen. När du går ut, kan du inte alltid veta allt om varje liten del av maten, var det växer, hur det växer. Vi börjar med att gå tillbaka till ångeststörningar igen. De flesta kommer säga till dig att de äter certifierat organiskt och de får äta certifierat organiskt, men hjälper det verkligen dem med deras diet. Jag tror inte riktig det. Jag odlar mycket av min egen mat för att jag tycker om att vistas utomhus. Jag känner som om jag gör något för min familj, och jag är en trädgårdsmästare också. Men jag köper också mycket grönsaker och frukt från jordbrukarnas marknad, god kvalitet. Men, är de behandlade? Jag vet inte. Innehåller de kemikalier? Jag vet inte. De ser väldigt bra ut. De ser hälsosamma ut. De ser rena ut. Jag bryr mig inte riktigt om sådant. Jag ser lite annorlunda på livet kanske, än vad du gör. Rökfri, alkoholfri, motionerar, använder ingen spray eller toxiner runt om i hemmet. Jag gör min del i att hålla mig borta från så mycket gift som jag kan, men jag går inte till överdrift och undviker varje produkt som kan komma från ett ställe där kemikalier använts. Och en dumhet som jag vill påminna dig om är att många av dessa organiska ställen kan inte stoppa folk från att spraya längs vägen eller använda något slags gift som kan ha landat på deras skörd. Vad ska du göra? Odla i en kupol eller något? Jag tror att du måste vakna upp och inse fakta att det är väldigt svårt, om inte omöjligt, att äta 100 procent certifierat organiskt och biodynamiskt. Det är möjligt, men jag tror, du gränsar lite mot ångestdelen. Och kom ihåg vad jag sa, de sjukaste personerna som jag har sett är de som verkar äta mest hälsosammast. Och det intressanta är hur många av dem går sjuka så länge. Så om tillfälligtvis produkter kommer in i bilden som inte är organiska, få inte en hjärtattack.

Nummer fem. Inkludera hög sockerhaltig frukt i början eller inte ta bort tillräckligt med frukt. Och den andra komponenten till del fem, fem B, är att äta hög sockerhaltiga, stärkelse grönsaker, om du har svår Candida. Så låt mig förklara båda två. Jag har alltid haft en stark tro att de bästa frukterna att äta med Candida är gröna äpplen. Jag rekommenderades gröna äpplen för Candida för 20 år sedan innan någon annan talade om gröna äpplen för Candida. Och nu, talar alla webbsajter om gröna äpplen. Candida experter på den tiden, sa att jag var knäpp. Alla äpplen skulle undvikas. Men jag visste från erfarenhet på kliniken, att gröna äpplen var helt ok med patienter.

Jag visste det eftersom det var den enda frukt som jag personligen kunde tolerera när jag hade svår Candida Och jag började rekommendera det till andra personer och jag började se att de kunde tolerera grönt äpple. Granatäpple, är vanligtvis ok. Avokado, helt ok för personer med Candida. Blåbär är de bästa bären att äta, men generellt, jordgubbar och boysenbär är ok. Så dessa frukter är vanligtvis ok. Jag har sett att kiwifrukt ofta tolereras ganska bra av många personer, så en annan som du kan prova på är kiwi. Var försiktig med att återintroducera frukt i dieten under tillfrisknande. Det är lite som med alkohol. Var försiktig. Vänta tills du tillfrisknar, sakta, sakta. För frukt kan vara en av de problematiska matprodukterna då folk inte äter en apelsin eller mandarin per dag, de äter fem eller sex, och sedan skapar de problem. Långsam introduktion när du mår bättre. Hög sockerhaltiga och stärkelse grönsaker. Var försiktig. Om du har allvarliga tarmproblem, behöver du undvika pumpa, squash. Sötpotatis, ja eller nej? Jag ser att sötpotatis ofta tolereras av många personer också med svår Candida. Majs kan vara ett problem för en del. Squash, pumpa, potatis, sådana saker. Nu så, kommer här en annan intressant ståndpunkt som du inte kommer hitta på internet. Hur maten tillagas eller hur stärkelse modifieras kan ha stor effekt på din tolerans. Bakad pumpa är helt annorlunda jämfört med soppa med pumpa. Stekta eller stir-fry stärkelse grönsaker kan reagera annorlunda i tarmkanalen jämfört med ångade eller kokta varianter. Du behöver prova olika sätt att laga till stärkelse grönsaker på för att se om du kan tolerera ett sätt eller ett annat. Nu kommer vi tillbaka till frukterna. Olika stadier av mognad bestämmer hur väl du tolererar frukten. En frukt som är mogen kan ha högre sockerhaltigt innehåll än en frukt som är delvis mogen. Frukt kan också tillagas. Glöm inte det. Du kan faktiskt tillaga frukt. I många länder runt om i världen tillagas frukt som en del av måltiden. Jag har en verkligt fin bok som kallas ”Frukt Kokboken.” Den har en del fantastiska recept i sig. Många kommer säga till dig att frukt måste ätas rå. Varför? Vem har lagboken? Jag menar vilka är de, mat polisen, som säger sådana dumheter. Du behöver inte alltid tro på andra personer. Du behöver tro på det du vill tro på, men var försiktig med att tro på det som andra personer vill att du tror på. Ha alltid ett öppet sinne.

Nummer sex. Vara extremist i din syn på dieter och inte tillräckligt flexibel. Snälla var inte en av de där som är extremt fullt fokuserad person som tror deras diet är snabbaste vägen, Jag har sett för många personer under åren med mycket kraftfulla extremist åsikter. Det är nästan som om deras religiösa övertygelse gör att om de äter något som är på ”ja” listan så är det toxiskt för dem. Så som du kommer att se om en minut, så enbart diet kommer inte bota Candida. Faktiskt, så är dieten i sig en liten del av tillfrisknandet och ändå så tror folk att allt har att göra med diet. Men, det har det inte. Det är en ganska dum övertygelse att tro att allt du äter kommer allvarligt att förbättra din hälsa eller förvärra den. Jag har sett många, många patienter under åren med mycket mediokra och smaklösa dieter med fantastisk hälsa och personer som inte äter organiskt. Personer som inte äter en utbredd variation av mat. Likaså, har jag sett många personer som går på de mest fantastiska dieter som är sjuka, så toxiska, och så ångestfyllda att de inte ens kan lämna sitt hem och de följer den mest otroliga dieten. Extrem syn skapar extrema problem. Så när du börjar ha den där extrema synen, gräver du ett hål till dig själv. Och du isolerar också dig själv från många andra.

Nummer sju. Tro att din, endast din diet, kommer att bota Candida. Detta är absolut inte sant. Diet, som jag har skrivit i min bok, tror jag personligen räknas till omkring 25 procent av tillfrisknandet; 75 procent är andra saker. Detta är de osedda sakerna. Detta är toppen på isberget som finns under vattnet och inte kan ses. Höjden som syns av toppen är dieten, och resten som är under vattnet är livsstilen. Jag har gjort många videor, om du tittar på min kanal för livsstil och Candida. Jag har talat om stress och Candida. Jag har talat om motion och Candida. Om du inte följer en balanserad livsstil och förstår betydelsen av sömn, motion, verkligt goda förhållanden med personer som du har runt omkring dig, förstår stress, har någotsånär förståelse vad det gäller binjurar och sköldkörtelfunktion och deras roll vad det gäller immunitet, alla dessa koncept behöver studeras till en viss nivå om du vill uppnå full tillfrisknad. Jag har sett en del patienter som har varit sjuka i 10, 20, 30 år som tillfrisknat inom 6 månader när de har upplevt det där speciella tillfället. När de kommit på vad deras problem var, gjorde ändringar. Och plötsligt, så har hindret tagits bort och kroppen har tillfrisknat. Oavsett dieten. Så var inte en sådan person som är extrem och tänker att dieten är genombrottet för det är inte så. Jag bryr mig inte om vad bloggsajter eller så kallade experter säger till dig. Det här är min personliga erfarenhet baserad på nästan 30 års träning. Diet spelar en viktig, men mindre viktig roll i tillfrisknandet än din miljö och din livsstil gör.

Nummer åtta. Misslyckas med att förstå förhållandet med stress, binjure funktion, matsmältning, och tillfrisknande. Jag tror inte jag kan tala för länge om denna punkt för det är en ganska så stor ståndpunkt att gå in på. Det finns mycket att tala om. Jag kunde göra en hel timmes video bara om en aspekt om stress endast. Men jag vill att du verkligen förstår att det finns ett stort samband mellan tarmkanalen och hjärnan. Det finns ett stort samband med stress, speciellt med det autonomiska nervfunktionerna som kontrollerar stress. Det finns ett stort förhållande mellan att vara i balans och botas från Candida. Kroppen har sin egna inbyggda mekanism som helt perfekt kan ta hand om patogena, olika slag av svamp, olika parasiter, bakterie obalans, inflammation, och alla dessa saker kan kontrolleras av tarmkanalen ganska så bra. Men kom ihåg att hjärnan kontrollerar tarmkanalen i stor grad. Kolla in mina videor som jag har gjort om vagus nerven. Jag är säker på att jag har gjort några videor om vagus nerven. Som kommer att förklara tarmens/hjärnans samband. När du förstår detta, då kommer du veta mer än din medicinska doktor vet om tillfrisknande. Du behöver inte en magisk trollstav för att förstå varför du inte tillfrisknar. Om du har den bästa diet på planeten och du inte tillfrisknar, då behöver du förstå punkt åtta. Om du misslyckas med att förstå förhållandet mellan stress, hur dina binjurar fungerar till en grad och matsmältning. Prova med att se några videor som jag har sammanställt runt om detta ämne. För att det här kan vara den stora händelsen för dig.

Nummer nio. Att vara mat polis. Vad menar jag med att vara mat polis? Om du har ett förhållande med någon och genom att se på den personen och tänka att din diet är perfekt, ”Varför äter du det där? Sluta dricka den där coca-colan. Lägg bort den där chokladkakan. Den kommer att ta livet av dig.” Så genom att vara mat polisen är att försöka kontrollera andra personers dieter, vänner, eller familj runt omkring dig, såväl som kontrollera din egen. Var inte en mobbare. Ingen tycker om att ha mobbare i huset. Mobba inte andra personer. Håll dina tankar för dig själv. Var inte en av de som” jag vill inte säga bibel övertygande ”jag vill säga Candida övertyga personer. Skulle du tycka om, om någon kommer och knackar på din dörr och försöker konvertera ditt sätt du äter på? Du blir grundligt trött på dem. Du säger till dem att försvinna. Så bli inte mat polis. Tro inte att du kan ändra andra människor. Du måste ändra dig själv först. Och när du ändrar dig själv, kommer andra människor att ändra sig. Jag lärde mig detta för länge sedan.

Nummer tio. Ta en massa kosttillskott med din Candida diet i hopp om en 24-timmars kur. Jaha, det kommer inte fungera. Kom ihåg, kolla min video om hur man botar Candida på 24 timmar. Den har en massa visningar. Många irriterade människor ser den som kände att den var ett lockbete. De kände sig lurade av titeln. Du kan inte bota Candida på 24 timmar! Det har jag sagt 100 gånger. Jag kanske behöver ta av mig alla mina kläder, hoppa upp och ner på ett bord, och göra en video om detta för att jag verkligen vill sprida ut detta meddelande. Det är omöjligt att bota Candida snabbt. Det fungerar inte. Du kan inte bota någon sjukdom. Kroppen måste bota sig själv. Kroppen måste rätta till störningen som den skapat. Och den kommer göra detta om du ger den de rätta förutsättningarna. Mycket vatten, riktig andning, mycket vila, alla dessa förutsättning måste genomföras.

Tillskott hjälper, men kom ihåg, tillskott är en mycket liten del av Candida tillfrisknandet. Jag vill inte att människor ska ta tonvis av tillskott. Det är slöseri av pengar och tid. Du behöver bara ta en mycket liten del, utvalda tillskott, tillsammans med planerad diet och komma ihåg livsstilen. Som jag sa, 75 procent livsstil, 25 procent diet. Tillskott du tar är en minoritetsbehandling. Du behöver inte ta mer än generellt två eller tre tillskott max. En del patienter som jag tar hand om tar lådor med sådant. De tar 50/60 tillskott. Slöseri av pengar. Känner de av något av dem? Kolla på videon som jag gjorde. Jag tror jag gjorde en video för ett tag sedan om en dam som tog omkring 65 diet kosttillskott om dagen. Och jag kan komma ihåg att jag frågade henne hur hon känner sig och hon sa, ”Jag känner mig dålig.” Jaha, det kostade henne omkring $3000 till $4000 i månaden för alla dessa diet kosttillskott. Till att börja med, så det som jag sa till henne var, ”Har du en soptunna?” sa jag, ”Hämta hit den och låt oss slänga allt detta i soptunnan och börja om igen.” Tillskott är viktiga för Candida, men jag tror att jag vill att du ser till kvalitet och inte kvantitet. Kolla min Canxida.com. Jag skapade ett litet sortiment med verkligt hög kvalitetsprodukter perfekt designade för att komplettera denna slags approach, vilket jag tror är en av de bästa på marknaden för att få människor bra med alla slags matsmältningsproblem. När du tar produkter som verkligen rensar tarmkanalerna, vill du ha något som har brett spektrum. Jag får ofta videor från människor som säger, ”Jag tar 30 delar per miljon kolloidal silver. Hur många teskedar per dag?” eller ”Jag tar vitlök tillskott. Hur många milligram av standard allicin bör jag ta av detta tillskott?” Eller ”Jag tar undecensyra. Ska jag ta 500 milligram två gånger om dagen?” Mitt svar till alla dessa personer är ”Vänta lite. Varför tar du inte ett brett spektrum produkt som har allt i sig som kommer att rikta sig mot de 19 olika Candida slagen som vi normalt ser hos människor, men som också riktar sig till 50/60 olika slags parasiter vi vanligen ser. Det kommer att rikta in sig på en hel mängd av olika slags svamp vi vanligen ser för vi ser ungefär upp till 400 slags svamp hos människor. Det kommer att rikta sig mot en mängd dåliga bakterier. Bakterier som är på övergång från bra till dåliga. Det kommer att hjälpa att föra tillbaka dem till att bli bra. Det kommer att skapa balans igen. Så det du behöver är ett brett spektrum produkt. När du går på jakt, jag jagar inte, men låt oss säga att du går på jakt och du vill skjuta en anka eller en fågel i skyn. Jag tror att du klarar dig bättre om du använder ett gevär än du är med en pistol. Håller du med? En pistol kommer troligtvis att fungera, men du måste vara väldigt bra att sikt och veta exakt vad du gör. Men med geväret är det bara att sikta och skjuta och du har det. Och det är det vi kallar brett spektrum. Det kommer att fungera mycket lättare än något med ett mycket snävt fokus. Geväret är min produkt som kallas Canxida Remove. Det har en mycket god bred spektrum verkan. Jag producerade det efter att ha sett tusentals avföringsprov och sett känslighetspanelen för att se vad för slags naturmediciner som skulle bäst rikta sig mot alla patogena som jag hittade i personers matsmältningssystem, och därför gjorde jag denna produkt. Jag tror att denna produkt är unik för denna marknad. Den är brett spektrum. Den tar ett antal timmar till att brytas ner i kroppen och utlösa sitt innehåll. Det är en tablett eftersom jag inte kunde få in allt jag ville i en kapsel. Jag var tvungen att göra en tablett. Och det fungerar mycket, mycket bra. Så du tar generellt två eller tre per dag. Den andra produkten som jag skapade kallas Canxida Restore. Jag skapade denna som ett probiotiskt enzym och den är perfekt komplement till Remove. Så Remove och Restore fungerar bra tillsammans. Restore förbättrar magens funktion, bukspottkörtelns funktion, och tolvfingertarmens funktion, så det förbättrar sättet som matsmältningssystemet fungerar på. Det hjälper i hög grad till med att bryta ner mat. Plus, det innehåller de bästa probiotiska ämnen som jag kunde hitta, och också stammar som jag verkligen vill att människor ska få som har Candida. Kombinationen av de två produkterna har en mycket god stärkande effekt för Candida. Och när de tas tillsammans för en period av mellan två till sex månader, otroliga förbättringar kommer att hända när du håller rätt slags diet och livsstil. Ett långt svar, Josh. Jag hoppas att jag har gett dig tillräckligt bra information med denna video för att verkligen hjälpa dig att förstå en del misstag som folk gör och misstag som du inte bör göra. Tack för att du tittade på min video idag.

2 reaktioner på ”Tio anledningar till att personer misslyckas helt med Candida programmet”

  1. Hej!
    Det är 2 månader att jag är på anti candida diet och använder olika tillskot. Jag skulle vilja gärna provar canxida produkter,fast jag vet inte hur kan man från Sverige köppa canxida kit. Jag provade on line från canxida site,men det funkar inte. Kan ni hjälpa mig snälla?
    Tack förfarande
    Med hjärtliga hälsingar Martin

Kommentarer är stängda.